Dnešní tip na víkend pro dva nebo rodinnou dovolenou v Krkonoších

OREA RESORT SKLÁŘ ****, Harrachov

Orea Resort SklářNaše nejvyšší hory Krkonoše skýtají řadu příležitostí ke strávení příjemné dovolené nebo třeba prodlouženého víkendu ve všech ročních obdobích. Jedním z turisticky nejnavštěvovanějších center je právě Harrachov, kde vznikla v posledních letech řada nových, atraktivních ubytovacích zařízení všeho druhu.

Dostatečně mimo rušné centrum města, v poklidném sousedství lesa, ale ne zase tak daleko, aby nebylo možné do středu Harrachova dojít během pětiminutové procházky, se nachází Orea Resort Sklář.

Doslova se jedná o hotelový komplex, který nabízí pohodlné a příjemné ubytování ve více než 170 pokojích různých kategorií, ale svým hostům poskytne mnohem více než jen nocleh. Pokoje nejvyšší kategorie pak nabízí svým hostům také župany nebo rychlovarnou konvici. Své si zde najdou prakticky všichni, což odráží i speciálně zaměřené balíčky, které hotel přináší svým hostům.

Celé rodiny zde mohou strávit jarní, zimní i letní prázdniny. Ti, kdo sem přijíždí za pořádnou lyžovanou, určitě ocení slevy na vícedenní skipas do harrachovského skiareálu nebo slevy na půjčení lyží či na lyžařskou školu pro své ratolesti, které jsou součástí zimního pobytového balíčku. Samozřejmostí je hotelový skibus zdarma. V létě pak určitě rodiče potěší rodinné slevy na vstup na bobovou dráhu nebo populární Monkey park v Harrachově. V rámci rodinných radovánek pak hotel Sklář poskytuje i rodinnou vstupenku do lanového centra Vertical Park Harrachov. No a děti rozhodně neodmítnou zmrzlinový pohár, který je rovněž součástí pobytové nabídky. Aby se děti nenudily, obzvláště v případě nepříznivého počasí, je k dispozici bohatá škála animačních programů 6 dnů v týdnu v období letních prázdnin.

Čerstvě zamilovaní, zapřisáhlí romantici nebo prostě ti, kteří spolu chtějí strávit pár dnů v okouzlujícím prostředí čarokrásné horské krajiny, jsou zde velmi vítanými hosty. Sklář pro ně připravuje na uvítanou láhev sektu s jahodami a rozmazlování pokračuje několikachodou večeří při svíčkách a třešinkou na dortu pak může být partnerská masáž lávovými kameny. No nezní to lákavě? A která žena by odolala nabídce snídaně do postele?

Resort Sklář však nezapomíná ani na seniory. V rámci pobytového balíčku Zlaté chvíle pohody si mohou užít jak relax ve wellness centru, tak i aktivní odpočinek při procházkách v okolí hotelu. Kromě toho si mohou vychutnat, a to doslova, návštěvu harrachovského pivovaru. A koho zajímá spíše proslulé harrachovské sklo, může využít darovanou vstupenku do Sklárny i muzea skla.

Nicméně hosté hotelového komplexu mohou využít celou řadu dalších sportovních možností přímo v areálu, jako stolní tenis či biliard, krytý bazén, půjčovna kol či v zimě půjčovna lyží, nebo nedaleké golfové hřiště, bowling či tenisové kurty.

Nejen sportem však je živ člověk, a tak zde pochopitelně návštěvníci naleznou i restaurace s místní i mezinárodní kuchyní. Relaxovat a čerpat nové síly pak mohou ve wellness centru, které nabízí řadu procedur, včetně nejrůznějších masáží, parní lázně, sauny, solária nebo vířivky.

Při delším pobytu nebo při nečekané nehodě pak mohou hosté využít hotelové služby, jako praní, žehlení, čištění bot a workoholici ocení Wi-Fi připojení v celém hotelu nebo dostupnost faxu a kopírky.

Orea Resort Sklář je také dobrou volbou pro firmy, které zde mohou pořádat různé firemní setkání či semináře. Pro tyto účely je k dispozici Business centrum nebo konferenční centrum s víceúčelovým sálem s kapacitou až 400 osob. V hotelu se nachází také prostory pro stánky případných vystavovatelů a pro předváděcí akce.

Zamilovaní snoubenci zde mohou také prožít svůj velký den, přičemž osazenstvo Resortu Sklář se bude všemožně snažit, aby to byl den nejkrásnější a výjimečný. Vlastně je možné nechat veškerou přípravu na profesionálním týmu a kochat se jen třeba romantickým pohledem na Čertovu Horu.

Víkendové pobyty a pobytové balíčky Orea Resortu Sklář

Romantický pobyt pro dva v Krkonoších
Wellness pobyt na horách
Sportovní pobyt
Pobyt pro seniory v Krkonoších
Letní dovolená na horách
Rodinný pobyt v Krkonoších