Nové hotely a pobyty v nabídce víkendových pobytů

Tree of Life ****Představujeme Vám zajímavé hotely, které jsme nově zařadili do naší nabídky a věříme, že se Vám jejich pobytové balíčky budou zamlouvat. Jako první je zde moderní Wellness lázeňský resort Tree of Life **** z Lázní Bělohrad. Hotel nabízí kvalitní a komfortní ubytování, skvělou gastronomii a špičkové služby v oblasti wellness a medical spa. Je to ideální místo k regeneraci těla i mysli. Vyrazit můžete na Wellness pobyt s volným vstupem do bazénu a wellness zóny Organic Spa nebo vyzkoušet Lázeňský víkend s několika procedurami.

Další novinkou je Hotel Active Albatros z Prachatic, který zve na strávení Romantického pobytu za velice výhodnou cenu. V balíčku nechybí soukromá romantická večeře nebo odpolední káva. Hotel se nachází v těsné blízkosti sportovního areálu. Pro svou polohu a vybavenost je ideálním místem pro turisty, kteří chtějí poznávat Prachatice a jejich okolí ( např. Český Krumlov nebo České Budějovice ).

Hotel Active AlbatrosExkluzivní romantický pobyt můžete prožít v hotelu Koruna v Chlumci nad Cidlinou. Čeká zde na vás ubytování s vanou uprostřed pokoje se zajímavou nabídkou koupelových solí a kosmetiky, láhev sektu, vstup do wellness zóny se saunou a vířivkou a samozřejmě romantické menu.