Velikonoční pobyt s malými dětmi

Ve Znojmě myslí i na děti, velikonoční pobyt v příjemném hotelu Prestige si opravdu užijete

Velikonoční pobytyJeště nedávno byl hotelový pobyt s malými dětmi v závěsu naprostou utopií. Personál se na nejmenší návštěvníky díval skrz prsty a rodiče místo zaslouženého odpočinku byli nuceni své děti neustále kontrolovat ostřížím zrakem. To už je dnes naštěstí dávnou minulostí.

Velikonoční pobyt s malými dětmi

Ještě předtím, než se rozhodnete trávit velikonoční svátky příjemném hotelu spolu s dětmi, ujistěte se, že právě ten váš je „baby friendly.“ Některé hotely si totiž udržují zkostnatělé návyky i dnes. Hotel nakloněný návštěvníkům z oblasti dětí to obvykle uvádí už na svých internetových stránkách. Na velikonoční pobyty láká rodiče na moderní dětské hřiště či herničku, speciální malý bazén či profesionální služby hlídací agentury.

Rodiče si mohou užívat volné chvíle ve vířivce nebo parní sauně a o potomky se zatím postará proškolený personál, o velikonočním víkendu klidně i tematicky. Pro děti tvořivé dílničky a pro vás senzační odpočinek. Nezní to přímo báječně? Tak přesně takhle to dokážou i ve znojemském hotelu Prestige.

Velikonoční pobyt na oblíbené Jižní Moravě

V případě, že se chcete nechat hýčkat a máte kladný vztah k vynikajícím moravským vínům, bude velikonoční pobyt v hotelu Prestige skvělou volbou i pro vás. Čekají vás celkem 3 dny naplněné pohodlím, klidem, dobrým jídlem, příjemnými wellness procedurami a to vše bez starostí o vaše děti. Ty si vezme na starost proškolený personál. Připraví jim program, ze kterého si děti odnesou nejenom úžasné zážitky, ale také vlastnoručně vyrobené velikonoční dekorace.

Moderně vybavené aquacentrum patří mezi ty nejvyhledávanější místa pro relaxaci ve Znojmě. Najdete tu prostorný bazén s protiproudem, masážní lavice s vodopádem nebo dnovou trysku pro tu nejlepší masáž nohou. Potěší i dokonalá vířivka jacuzzi a bazének pro vaše malé vodníky. Nezklame vás ani ubytování, které zabezpečují komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, kabelovou televizí a kvalitně zásobeným minibarem. Nechte se letos rozmazlovat a užijte si Velikonoce v klidu a naprosté pohodě!