Darujte své nejmilejší velikonoční pobyt v romanticky půvabném prostředí!

Máte výčitky, že jste letos nestihli zařídit na Valentýna vůbec nic romantického? Nebo chcete své partnerce udělat jednoduše radost na poslední chvíli? Můžete jí tradičně obdarovat květinu, ale také místo, kde se může mezi květinami na pár dní doslova zabydlet. Co myslíte, že nakonec ocení více?

Společně trávené chvíle mají nevyčíslitelnou cenu

Dnešní moderní uspěchaná doba nenabízí mnoho prostoru pro klidné partnerské soužití. Nekonečně pracovní přesčasy společně s dalšími společenskými povinnostmi nechávají pro samotnou partnerskou komunikaci jen velice málo volného času. Máte pocit, že spolu hovoříte méně než dříve a že vaše večerní aktivity také potřebují nějakou novou vzpruhu?

Možná stačí opravdu málo. Dva či tři dny strávené v blízkosti vaší milované osoby během víkendového pobytu, při nichž si můžete dovolit zapomenout na všechny každodenní starosti, dokáží váš vztah oživit po všech stránkách. Ukažte, že vám na společně tráveném životě opravdu záleží a dejte své partnerce či manželce k Velikonocům skutečně unikátní dárek.

Velikonoční romantika v překrásné Třeboni

Třeboň je krajem nádherných rybníků ale také krásné přírody a historické architektury. Centrální poloha hotelu Romantick v Třeboni, situovaná do blízkosti Bertiných lázní, vám umožní strávit romantický velikonoční pobyt přesně tak, jak si ve skutečnosti představujete.

Moderní útulně vybavené pokoje, spolu s rodinným přístupem k návštěvníkům a vynikající domácí kuchyní potěší jistě každou ženu. V hotelové restauraci Kopretina vaří především z poctivých českých surovin, takže menu se přirozeně přizpůsobuje aktuálnímu ročnímu období.

Velikonoční balíček hotelu Romantick je pojatý vskutku velkolepým způsobem. Jeho součástí je mimo ubytování v květinovém pokoji klasik a velikonoční snídaně přímo do vaší postele (pro dlouhé romantické ráno), uvítací velikonoční nadílka, slavnostní velikonoční večeře, uvolňující vonná masáž pro oba dva partnery, 2x volný vstup do bazénového centra Aurora a speciální velikonoční znovuzrození ve wellness Slunečnice jen pro vás. Romantičtější velikonoční dárek pro ženu seženete opravdu jen velmi těžko, nemyslíte?

Kompletní nabídku velikonočních pobytů naleznete na https://www.vikendovepobyty.eu/velikonocni-pobyty/