Letní dovolená v českých horách

hory aktivněV současné době si lidé velmi oblíbili letní dovolenou na horách, většinou jde o prodloužené víkendy. České hory mají v létě své neopakovatelné kouzlo, zejména pak malebnou přírodu, klid a čistý vzduch. Máme pro vás skvělý tip, vyrazte do Krkonoš!

Letní Krkonoše pro aktivní dovolenou plnou zážitků

Pokud zvolíte jako cílovou destinaci Krkonoše, pak nemůžete litovat. Máte možnost si vybrat z nepřeberného množství krásných pěších stezek i cyklotras. Na své si přijdou také milovníci adrenalinu, kteří mohou vyzkoušet freeride na kole či lezeckou stěnu, děti si zadovádí na bobové dráze. A to je jen část toho, co vás v Krkonoších čeká.

Krkonoše jsou neodmyslitelně spojeny se zimními radovánkami, ale také v létě nabízí skvělé vyžití. Krkonoše nejsou pouze hory, ale také podhůří a oblast Pojizeří, které je jen kousek od Českého ráje. Lze dokonce říci, že přes Harrachov a Kořenov se snadno dostanete do Jizerských hor. Doporučit můžeme také výlet k nedalekému Máchovu jezeru či do liberecké zoo. A abychom nezapomněli, výlet na Sněžku byste si v létě rozhodně neměli nechat ujít.

Nikdy nekončící zábava

Nezapomeňte také na stylové hospůdky, které nabízí výborné krkonošské speciality a kouzelné boudy. V létě si můžete vychutnat venkovní posezení s pohledem na malebné hory, které vás obklopují. Na dosah je také aquapark v Trutnově, golfové hřiště, které se nachází v podkrkonoší. Kdo bude mít zájem, může se projet na koních nebo využívat rozmanité wellness služby a sportovní aktivity.

Kvalitní ubytování je základ

Přemýšlíte o tom, kde se v Krkonoších ubytovat? Vyzkoušejte Orea Resort Sklář, který se nachází v Harrachově na okraji lesa. Jde o velmi kvalitní a luxusní hotel, který vám poskytne maximální komfort. Nachází se pouhých 5 minut chůze od lyžařského střediska. Hotel nabízí příjemné wellness centrum, ve kterém můžete relaxovat. Ubytovat se lze v jednom ze 171 elegantně zařízených pokojů. Mezi další vybavení patří vlastní restaurace, vyhřívaný bazén, sauna, parní lázně či whirlpool.

Výhodné pobytové balíčky Orea Resort Sklář ****, Harrachov
Wellness pobyt Romantický pobyt Sportovní pobyt
2 x ubytování se snídaní 2 x ubytování se snídaní 2 x ubytování se snídaní
2 x bufetová večeře 1 x romantická večeře 2 x bufetová večeře
1 x rašelinový obklad a masáž 1 x Duomasáž pro partnery obědový balíček na cestu
1 x antistresová masáž a perličková koupel 1 x kosmetika pro dámy 2 x masáž zad a šíje
zdarma bazén, whirlpool, fitness 1 x masáž pro pány 1 x tenis, billiard, stolní tenis
zdarma sauna a pára zdarma bazén, whirlpool, fitness 1 x bobová dráha a lanovka
zdarma Harrachov card zdarma Harrachov card zdarma bazén, whirlpool, fitness
Detail nabídky a rezervace Detail nabídky a rezervace Detail nabídky a rezervac