Nenechte si ujít nové víkendové pobyty v nabídce

Nově jsem do nabídky zařadili Romantický pobyt pro dva v oblíbeném hotelu Ostrov **** v Českém Švýcarsku. Užijete si skutečně nikým nerušený romantický pobyt, protože jako zajímavost, zde uprostřed lesů, nemá signál žádný operátor. Můžete si tak naplno vychutnat pobyt se svým partnerem. Čeká na Vás třicetiminutová masáž, romantická večeře při svíčkách, nádherná příroda a absolutní klid. To vše jen za 2900,- Kč za osobu a pobyt.

Pro milovníky Krkonoš jsem připravili Romantický pobyt v Hotelu Jelínek, Špindlerův Mlýn, který se může pochlubit prvenstvím v soutěži Hotel roku 2014 mezi tříhvězdičkovými hotely v regionu Královehradecký kraj. Láhev sektu, vstup do wellness, růže pro partnerku a další super služby jen za 1645,- Kč za osobu a pobyt na dvě noci.

Mezi Last minute nabídkami přibyl pobyt Pro milovníky Třeboňska, při kterém si užijete příjemný odpočiněk v hotelu Romantick **** v lázeňském městě Třeboň a těšit se můžete na noční prohlídku pivovaru Regent nebo cyklovýlet s průvodce po nejzajímavějších místech tohoto regionu. Nabídka platí na pobyty do 31.10.14 a pobyt Vás vyjde na 2550,- Kč za osobu a pobyt včetně všech služeb.