Nové pobyty v nabídce

Nově jsem do nabídky zařadili několik Last minute nabídek a zajímavý romantický pobyt na Slovácku.

Romantický pobyt v hotelu Skanzen:

Hotel SkanzenNově rekonstruovaný Hotel Skanzen na Modré nabízí komfortní ubytování a odpočinek v klidném a tichém prostředí turistického komplexu jen pár minut od poutního Velehradu a Uherského Hradiště. Při pobytu zde, tak můžete využít ubytování v atraktivním prostředí známé turistické oblasti na Slovácku. Nenechte si ujít návštěvu unikátního muzea slováckých tradic, kde můžete ochutnat vína mistní produkce na vinné stezce či pálenek z místní pálenice nebo produkci Živá voda s podvodním tunelem, kde na vlastní oči spatříte podvodní život. Pobytem v hotelu Skanzen budete nadšeni. Detailní nabídka romantického pobytu pro dva v hotelu Skanzen na Slovácku

Zimní wellness pobyt pro dva v Beskydech:

Zimní atmosféra, luxusní hotel, moderní wellness centrum a skvělá gastronomie. To vše si užijete v oblíbeném wellness hotelu Abácie ve Valašském Meziříčí. Při wellness procedurách prohřejete své tělo a Vaše mysl pookřeje. Zimní wellness pobyt obsahuje.

Zimní relaxační pobyt v Třeboni:

Užijte si zimní relaxaci v lázeňském městě Třeboni. V hotelu Romantick Třeboň si pro Vás připravili speciální zimní balíček za neodolatelnou cenu. Neváhejte a vyražte do tohoto oblíbeného jihočeského města.  Rezervaci a nabídku služeb naleznete v sekci last minute nabídek.