Oslavte státní svátek trochu jinak. Jeďte na wellness pobyt!

      Státní svátek může být dobrá příležitost k návštěvě rodiny, známých nebo k výletování. Letošní 17. listopad vychází na čtvrtek. Proč si tedy nevzít v pátek dovolenou a nevyrazit na prodloužený víkend? Že nevíte kam? Máme pro vás pár tipů na super relaxační wellness pobyty. Právě před nadcházejícími vánočními svátky je ten nejlepší čas na odreagování a relaxaci. Vezměte s sebou partnera, kamarádku, maminku či kolegyni z práce a vyrazte. Stačí si jen vybrat!

Prodloužený víkend v podzámčí

Hotel Podhrad       Zámek Hluboká je jednoznačnou dominantou Jižních Čech. Tento renesanční skvost láká do svých komnat rok co rok stovky turistů nejen z Čech, ale i ze zahraničí. I vy můžete tento klenot české historie navštívit a to právě během wellness pobytu. Vyrazit můžete třeba během nadcházejícího státního svátku a užít si tak odpočinkový prodloužený víkend. V termínu od 17. do 20.11. si můžete zarezervovat wellness pobyt pro dva v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Podhrad. Nejenže vám je k dispozici ubytování ve stylově vybavených dvoulůžkových pokojích, ale také zde máte zaručené kvalitní ubytovací a relaxační služby. Co se relaxace týká, každý návštěvník má v rámci víkendového balíčku možnost navštívit hotelové wellness centrum. Zahřát se tak můžete v sauně nebo infrasauně, zaplavat si v bazénu s protiproudem anebo se nechat unášet bublinkami ve vířivce. Pokud by vám to nestačilo, objednat se můžete na některou z exotických masáží. Ani váš žaludek tu nepřijde na zmar. Pobytový balíček obsahuje snídani, tří a čtyřchodovou večeři při svíčkách. Pro doplnění romantického večera si můžete vybrat z rozmanité nabídky vín. Tento romantický balíček tak bude určitě skvělou volbou pro váš prodloužený víkend.

Hotel Podhrad restaurace Hotel Podhrad wellness Hotel Podhrad snídaně


Odpočiňte si na Slovácku

      V případě, že dáváte přednost hotelům rodinnějšího typu, bude právě pro vás šitý na míru romantický pobyt pro dva v Hotelu Skanzen na Modré na Slovácku. Hotel nabízí svým klientům tiché prostředí uprostřed turisticky oblíbené oblasti. Všechny pokoje jsou moderně a útulně zařízené tak, aby splňovali účel maximální relaxace. V rámci romantického pobytu si budete moci odpočinout během masáže anebo můžete být aktivnější a navštívit velehradskou baziliku, Archeoskanzen Modrá nebo expozici Živá voda. Vstupy na všechny tyto turistické atrakce jsou již obsaženy v ceně pobytu. Kromě toho, že se tu příjemně zrelaxujete a navštívíte zajímavá místa, se tu také výborně najíte. Snídaně a tříchodová večeře s podáváním kvalitních moravských vín jsou samozřejmostí. Proč tedy nestrávit prodloužený sváteční víkend právě na Slovácku?

Hotel Skanzen noční Hotel Skanzen pokoj Hotel Skanzen restaurace


Severní Čechy jsou tím pravým místem pro váš prodloužený víkend

České středohoří je místo plné kopečků a menších i větších měst se zajímavou historií. Jedním z takových míst jsou Lovosice. Právě tady se nachází čtyřhvězdičkový Hotel Lev, který láká na příjemné strávení svátečního prodlouženého víkendu. V balíčku tohoto wellness pobytu pro dva najdete spoustu lákavých služeb. Hotel nabízí svým klientům zrekonstruované útulné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. K odpočinku je klientům k dispozici wellness centrum s vířivkou, saunou a bazénem, do které máte v rámci pobytu neomezený vstup. Váš žaludek tu bude také spokojen. Své chuťové pohárky ukojíte v hotelové restauraci. Sladkost a lahvinka vína je na uvítanou samozřejmostí. Pokud budete mít chuť prozkoumat okolí Českého středohoří, můžete vystoupat na jeden z místních vrcholů, navštívit hrad Hazmburk anebo se projít po nedalekých Litoměřicích. I tady v Severních Čechách si můžete náramně užít prodloužený víkend.

Hotel Lev Lovosice Hotel Lev Lovosice bazén Hotel Lev Lovosice pokoj


Ať už si z nabízených wellness pobytů vyberete jakýkoliv, myslete v první řadě hlavně na sebe. Odreagujte se, zregenerujte unavené tělo a dopřejte si sobě i své drahé polovičce úžasné společné chvíle. Sílu a energii budete potřebovat!