Tip na víkend v Praze - tři netradiční indoorové aktivity

Tip na víkend v PrazePokud vás příliš neláká procházka po Karlově mostě, nechtějí se vám stát fronty před Pražským hradem a ani nejste zrovna fanoušci zvířátek v ZOO, máme pro vás tři netradiční tipy, kam v hlavním městě vyrazit při víkendovém pobytu. Všechny aktivity jsou navíc pod střechou, takže případný déšť vám rozhodně plány nezhatí.

 

Prague Fear House pro odvážlivce

Přímo v centru města ve Vodičkově ulici číslo 32 straší. Kdo se hodně bojí, může si dát jen "krvavý" drink z injekční stříkačky ve strašidelném baru, kdo má více odvahy, může vyrazit na prohlídku podzemí, kde se to jen hemží strašidly. Je však nutné připravit se na opravdu hororový zážitek. Podzemními chodbami se totiž pohybují útlé dívky v bílých košilkách, svalnatí hoši s motorovými pilami a všude kolem je černočerná tma. Vsadíme se s vámi, o co chcete, že po návštěvě Prague Fear House budete na všechny pouťové domy hrůzy a táborové stezky odvahy vzpomínat jako na procházky růžovým sadem.

Surf Arena pro milovníky moře

Patříte-li mezi fanoušky adrenalinových sportů, milujete-li moře, máte-li trochu svaly a nebojíte-li se pádů, pak se vám určitě bude líbit surfový simulátor na Praze 9 v Tupolevově ulici 772. Zasurfovat si tu můžete klidně i v případě, že jste na opravdickém surfu nikdy nestáli. Nejprve se naučíte jezdit v kleku, na nohy si stoupnete později, až si na surfu budete jistější. Pomáhat vám bude instruktor, takže se nemusíte ničeho obávat.

Po skončení zábavy obdržíte video s vlastní jízdou. Pokud ale chcete, aby vás partner či partnerka viděli jezdit naživo, vezměte je klidně s sebou. Sledovat vás mohou přes velké skleněné okno, zatímco se na baru bude připravovat jejich káva.
 

Speciální tip pro děti

Děti bez rozdílu věku si zamilují hračkářství Hamleys, které se nachází v ulici Na Příkopě 14. Hned u vstupu malé návštěvníky přivítá plyšový medvěd nebo nějaký jiný zaměstnanec v kostýmu a ani v útrobách obchodu (nebo spíše obrovské herny) nebude o překvapení nouze.

V přízemí se točí obrovský kolotoč, z prvního patra do přízemí lze sjet tobogánem a úplně dole najdou děti i dospělí Motýlí dům s živými motýli. Nechybí samozřejmě nekonečné regály s hračkami, z nichž mnohé si děti mohou přímo na místě vyzkoušet. Pro nejmenší je k dispozici hrací koutek, pro větší děti bazénky s legem a ty nejstarší se mohou těšit třeba na oživlého Golema. Ke svačině se tu podávají sladké dobroty i popcorn.

A kde se ubytovat? Můžete využít například služeb Wellness Resortu Park Holiday **** a otestovat jejich speciální nabídku na víkendový pobyt plný relaxace  Wellness pobyt 

Nebo máte zájem být blíže centru dění? Pak je zde připravena nabídka Orea Hotelu Pyramida v podobě romantického pobytu v Praze