Trápí Vás nesnesitelné horko? Máme tu pro Vás tip na ochlazení - Ubytujte se v příjemném prostředí českých hor

horko

Prázdniny se letos opět řítí ke svému konci nezadržitelným tempem, již nyní se přehouply do své druhé poloviny. Nicméně ty letošní prázdniny jsou od těch předešlých přeci jen něčím rozdílné, a to zásluhou extrémně vysokých teplot, které v průběhu červencových a srpnových dnů zažíváme.

 

Možná jste si již říkali, že by vám vůbec nevadilo, kdyby bylo o pár stupňů méně nebokdybyste se mohli vydat do příjemnějších klimatických podmínek. Co se vydat některého z hotelů nacházejících se v příjemném prostředí českých hor?

Krušnohorský hotel Nástup

Wellness Hotel NástupKrásnou a klidnou atmosféru pobytu nabízí například hotel Nástup v Krušných horách. Jedná se o nejluxusnější hotel v této oblasti, která svým návštěvníkům nabízí síť cyklostezek i turistických tras. Hotel se nachází u nástupní stanice sedačkové lanovky Skiareálu Klínovec,který je se svými 1 244 m nejvyšší horou Krušných hor.

Nabitý wellness pobyt v hotelu Nástup

Hotel Kopanice v Bílých Karpatech

Wellness Hotel KopanicePokud se vám Krušné hory nezamlouvají, nebo to máte příliš daleko, pak se vydejte na opačnou stranu České republiky, konkrétně do chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty s nejvyšší horou Velká Javořina (970 m). Zde se ubytujete v příjemném a nedotčenoupřírodou obklopeném hotelu Kopanice. Ubytování v tomto hotelu ocení zejména sportovci, můžete si zde vyzkoušet Nordic Walking pod dohledem profesionální instruktorky, projet se na kole po vytyčených cyklostezkách a mnoho dalšího.

Wellness pobyt v hotelu Kopanice

Šumavský hotel Srní

Wellness Hotel SrníPříjemné prostředí slibuje také hotel Srní, jeden z nejlépe vybavených hotelů v národním parku Šumava. Zdejší příroda je proslulá svou neopakovatelnou nádherou, kterou jestliže jste doposavad nespatřili, měli byste to rychle napravit. Pešky se můžete vydat na nejvyšší šumavskou horu Plechý, která měří 1 379 metrů.

Romantický pobyt v hotelu Srní

Orea hotel Sklář v Krkonoších

Orea Vital Hotel SklářVynikající hotely nechybí ani v našem nejvyšším pohoří Krkonoších. Třeba v Harrachově lze vychutnávat pobytu v Orea hotelu Sklář. Budete se moci vydat na známou Čertovou horu nebo zhlédnout například krásu údolí říčky Mumlavy, jejíž celková délka činní 12,2 km a její plocha povodí je 51,6 km2

Romantický pobyt v hotelu Sklář