Už víte, kde oslavíte Silvestr 2013?

Silvestr oslavaUž víte, kam letos vyrazíte na Silvestra? Možností je hned několik. Buďto můžete zůstat sedět doma u televizní obrazovky a popíjet víno s blízkými přáteli, nebo vyrazit do hospody či nějakou tanečního klubu, nebo se lze vydat na nezapomenutelný silvestrovský pobyt do přepychového hotelu či příjemného rodinného penzionu.

 

Komfortní Silvestr v Bílých Karpatech

Například wellness Hotel Kopanice je pro silvestrovský pobyt tím pravým místem. Nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel, který leží v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, vám nabízí silvestrovský pobyt v klidném a čistém prostředí.

Hotel svým kvalitním servisem a službami uspokojí jak mladé lidi, tak i seniory, kteří rádi tráví Silvestra mimo dosah hlasitých oslav. Mladí návštěvníci jistě využití místní hotelové fitness nebo tělocvičnu.Silvestr Kopanice

Když už se rozhodnete pro silvestrovský pobyt v tomto bělokarpatském hotelu, měli byste se vydat na túru zdejší přírodou, která patří mezi nejkrásnější u nás. Na své si přijdou i milovníci lyžování, v blízkém okolí Hotelu Kopanice se totiž nachází hned několik kvalitně připravených sjezdových i běžeckých tratí.

 

Více informací o silvestrovském pobytu v Hotelu Kopanice

 

Pohodový Silvestr v penzionu U Nosků

Příjemný rodinný silvestrovský pobyt vás čeká, pokud se na přelomu prosince a ledna vydáte do penzionu U Nosků v Dolní Smržovce, který svým hostům nabízí celkem čtyři pokoje, malý bar, společenskou místnost i elektricky zabezpečené parkoviště.

Penzion NosekI sem mohou zavítat návštěvníci, kteří vyznávají lyžování. Pouhý 1 km od penzionu se nachází upravovaný lyžařský vlek Filip. Pokud nasednete do auta, za pět minut dorazíte do střediska Tanvaldský Špičák. Nebo si můžete zalyžovat v 18 kilometrů vzdáleném Harrachově.

Penzion U Nosků je zkrátka pro pohodový silvestrovský pobyt přímo stvořený.

 

Více informací o silvestrovském pobytu v penzionu U Nosků

 

Kompletní nabídka vánočních a silvestrovských pobytů
na www.vikendovepobyty.eu/vanoce-a-silvestr