Valentýnské pobyty

Svatý ValentýnSvátek všech zamilovaných se týká data 14. února, ale nikdo vám nebude bránit, když svou lásku oslavíte jakýkoliv jiný den. Valentýnské oslavy si našly již mnoho příznivců a mnoho zamilovaných hledá způsob, jak potěšit svého partnera nebo partnerku. S tradičním svátkem je spojeno hojné shánění dárků pro radost. Můžete zůstat u klasické květiny, bonboniéry ve tvaru srdce, šperky se srdíčky a jiných drobností. Pokud si zrovna nepotrpíte na obdarovávání věcmi, zkuste darovat pobyt, kde si ve dvou užijete spoustu zábavy a relaxace.

 

Zapomeňte na všední problémy...

Ubytování v hotelu s prvotřídními službami je to pravé, po čem ženy a muži touží dost často. Vaše přání se může snadno vyplnit díky neodolatelným nabídkám na valentýnské pobyty. Vital hotel Sklář **** najdete pět minut chůze od známého centra zimních sportů Harrachova. Hotel je umístěn na okraji lesa a vy si můžete užívat wellness centra, dobrého jídla a pití, rozličných sportovních aktivit, posezení u krbu nebo biliáru. Zdejší valentýnský pobyt vám nabídne například rudou růži a skleničku sektu na přivítání, snídani servírovanou na pokoji, romantickou večeři při svíčkách, klasickou masáž zad a šíje nebo masáž lávovými kameny. Nechybí ani volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu, fitnessu, sauny a parních lázní.

 

Maximálnímu komfortu se nevyhnete ani při valentýnském pobytu v hotelu Park Holiday **** v Praze. V moderních pokojích si pěkně odpočinete po různých aktivitách. Přímo v hotelu můžete zajít do vyhřívaného bazénu, finské sauny, parní lázně nebo ochlazovací komory s ledovou tříští. Nechybí ani solární louka, bowling, tenisové kurty, restaurace a bary. 

 

Doporučujeme vám i  valentýnský pobyt v pensionu u Nosků , nacházející se v přírodě u obce Smržovka. Nebude chybět romantická večeře při svíčkách, oxygenoterapie, medová koupel a medová masáž.

 

Kompletní nabídku valentýnských pobytů naleznete na https://www.vikendovepobyty.eu