Víkendové pobyty - oblíbená forma relaxace

Víkendové pobyty se těší velké oblibě mezi lidmi všech věkových kategorií. Není divu, dnešní hektická doba klade vysoký důraz na vysoké pracovní nasazení. Zejména pak během podzimních a zimních dnů odcházíme do zaměstnání za tmy a vracíme se opět za šera. Následkem toho se cítíme vyčerpaní, unavení a zcela bez energie. Ideální odpočinek však paradoxně nespočívá v dlouhodobém spánku. Mnohem účinnější je relaxace, změna prostředí, sport, příjemné masáže a koupele. A pokud už nemáte dostatek dovolené, tak nezoufejte. Vyrazte na víkendový pobyt a spojte příjemné s užitečným.

Proč na víkendový pobyt?

Proč jsou víkendové pobyty tak oblíbené? Jednoduše proto, že ušetříte peníze a také dovolenou, kterou máte značně omezenou. Říkáte si, kdy je ta nejvhodnější doba vyrazit na víkendový pobyt pro dva? Odpověď je snadná, kdykoliv. Každé roční období přináší jiné možnosti, nejvíce žádané jsou však romantické či wellness víkendové pobyty pro dva.

Nechte se inspirovat!

Přemýšlíte o pobytovém balíčku na víkend, ale nevíte, kam se vydat? Máme pro vás pár zajímavých tipů, kam se můžete vypravit s partnerem, s maminkou, kamarádkou nebo s celou rodinou. Všechna tato místa se vyznačují malebným prostředím a hlavně kvalitním ubytováním. Načerpejte sílu a dopřejte si zasloužený odpočinek.

Čtyřhvězdičkový hotel Albatros Relax se rozléhá v klidné části Prachatic v jihozápadních Čechách. Toto překrásné místo, jež se rozléhá v blízkosti Českého Krumlova, Českých Budějovic a Strakonic nabízí nekonečné množství aktivit pro každého. Hoteloví hosté mohou využívat relaxační a sportovní zónu v hotelu, která zahrnuje bazén, saunu, fitness a jiné.

Zamilovali jste si Třeboň? Také v této části republiky pro vás máme skvělý tip na báječnou dovolenou. Víkendové pobyty pro dva přináší romantický hotel s příznačným názvem Romantick, který disponuje zejména výbornou kuchyní a velmi moderním zařízením. Hotel najdete v centru historického lázeňského městečka.

Dáváte přednost horským střediskům? Pak vás jistě zaujme luxusní čtyřhvězdičkový hotel Nástup, který se nachází v centru Skiareálu Klínovec v Krušných horách. Jde o komfortně vybavený hotel, který hostům nabízí příjemně zařízené pokoje i nadstandardní vybavení včetně wellness procedur. Využít můžete také krytý bazén s vodopádem a tryskami.

Mezi turisty nejoblíbenější horské destinace patří bezpochyby Harrachov. Jsou zde ideální podmínky ke strávení příjemné dovolené s celou rodinou a samozřejmě také víkendové pobyty. Přijďte si odpočinout do OREA Resort Sklář, který přináší výbornou kuchyni, služby wellness a relax centra a v neposlední řadě také komfortní ubytování.

Pokud se rozhodnete navštívit Lipenskou přehradu, pak vězte, že i zde pro vás máme skvělý tip. Wellness Hotel Frymburk je zároveň největším wellness komplexem v ČR. Také zde budete mít k dispozici všechny služby včetně těch relaxačních, nechybí vodní radovánky v aquaparku a mnoho dalších sportovních aktivit.

Kompletní nabídku pobytů naleznete na www.vikendovepobyty.eu