Víkendové pobyty v hotelu Holiday Park

Léto už je prakticky tady a vy stále nevíte, kam ve volných dnech vyrazíte za odpočinkem? Pak zpozorněte, máme pro vás bezvadný tip, kterému byste určitě měli věnovat pozornost. Neopakovatelné víkendové pobyty prožijete ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Holiday Park, který se nachází na okraji našeho hlavního města.

A proč vyrazit právě do tohoto hotelu?

Už jen kvůli komfortu, který hotel nabízí. Moderní design pokojů, prodloužené postele, prostorné sprchové kouty, podlahové vytápění či ploché televizory se satelitem, toho všeho a mnohem více si budete moci užívat při víkendu pro dva v hotelu Holiday Park.

Jakmile otevřete brány hotelu, zjistíte, že si zde vaše mysl i tělo zaručeně odpočinou. Zvlášť pokud využijete wellness zónu ClubWell, jejž naleznete v lázeňské části hotelového komplexu. Bez zmínky by neměla zůstat ani tamní restaurační zařízení, která naplno uspokojí vaše chuťové buňky.

Hotel je výbornou volbou pro rodinnou dovolenou, ale na denním pořádku jsou zde i pobyty pro dva. A není se čemu divit. Se svou drahou polovičkou totiž můžete absolvovat různé sportovní aktivity i romantické výlety.

Jestliže patříte mezi ty aktivnější z nás, zatančete si Zumbu, zacvičte si ve fitness centru či si zahrajte tenis a golf. V případě, že se při víkendovém pobytu raději procházíte, pak je možné poznávat například krásu Prahy, průhonický zámek a park, dendrologickou zahradu nebo se můžete vydat po stopách kocoura Mikeše.

V hotelu Holiday Park máte možnost využít i speciálních nabídek a balíčků. Například víkend pro dva vám přichystá tři dny plné harmonizace těla, což znamená příjemnou relaxační masáž, neomezený vstup do fitness zóny a také bohatou večeři o třech chodech.

Dále lze vybírat z balíčků nabízející odpočinek, nabírání energie, romantiku nebo nekonečný relax. Už tedy víte, kam během volných dnů vyrazíte?