Vyražte na romantický pobyt do Harrachova do Orea Vital Hotelu Sklář ****

Město Harrachov leží v nejvyšším pohoří České republiky, v Krkonoších. Kromě toho, že jde o kouzelné městečko, patří mezi významná horská letoviska západních Krkonoš.


Městečko je známé především díky zimním sportům. To ale neznamená, že se zde v jinou roční dobu nic neděje. Velký počet turistických a cykloturistických tras procházejících Krkonošemi a Jizerskými horami jsou zárukou, že se tady rozhodně nebudete nudit ani v létě či na jaře. Otužilci mohou zkusit koupání v horských bystřinách, ostatní si vystačí s koupališti. V létě jsou zde též otevřeny tenisové kurty, minigolfová a golfová hřiště, hřiště pro plážový volejbal. Příznivci adrenalinových sportů a nejen oni si zde mohou vyzkoušet bungee jumping, létání na padácích a závěsných kluzácích.

Město nežije jen sportem. Celoročně v Harrachově probíhají různé kulturní programy. Namátkou například velmi oblíbené Harrachovské pivní slavnosti.



V městečku naleznete řadu ubytovacích zařízení, ale málokteré se vyrovná hotelu Orea Vital Sklář. Hotel se nachází asi 5 minut chůze z centra Harrachova a disponuje 160 pokoji. Celkem má hotel 355 lůžek. Jsou zde jak jednolůžkové, dvoulůžkové, tak i čtyřlůžkové pokoje. Hotel má i 2 bezbariérové pokoje a 1 mezonetové studio. V každém pokoji je WC, sprcha, SAT, rádio, telefon. Pokoje Exclusive jsou navíc vybaveny fénem, LCD-TV, trezorem, WiFi a mají balkón. Hotel Vám splní všechno, co očekáváte od pohádkového a romantického pobytu. Těšit se můžete na výtečnou kuchyni a vynikající hotelové služby. Každý z hotelových hostů se může nechat hýčkat v Relax & Care centru, zaplavat si v bazénu, relaxovat v sauně, soláriu, parní lázni. Sportovně orientovaní hosté si mohou zařádit v tenisové hale, na tenisovém či volejbalovém kurtu. Zahrát si zde budete moci i stolní tenis, kulečník. A když už nic jiného můžete si posedět u krbu v Jack Daniel´s Central baru.
V hotelu jsou 2 restaurace. V obou výborně vaří. Pochutnat si zde budete moci na české, ale i mezinárodní kuchyni. K dostání je zde i vynikající víno a točené pivo Budvar.

Kompletní nabídka víkendových pobytů na www.vikendovepobyty.eu