Wellnesshotel Srní - pobyt přímo v srdci národního parku Šumava

Chcete se dostat z víru velkoměsta a načerpat nové síly? Sbalte si kufry a vydejte se na  dovolenou či víkend na Šumavu . Na okraji obce Srní najdete jeden z nejlépe vybavených hotelů a největší rekreační centrum v regionu, čtyřhvězdičkový Hotel Srní, jehož součástí je i 200 metrů vzdálená depandance Šumava. Pobyt v poklidném prostředí našich nejkrásnějších hor je vhodný pro všechny, kteří touží dát vale stresu a odpočinout si uprostřed čisté přírody.

Kapacita hotelu čítá 93 pokojů v hlavní budově a dalších 46 pokojů v depandance, při čemž všechny jsou nově zrekonstruované a mohou se pochlubit komfortním vybavením. Najdete v nich vlastní koupelnu s WC, sprchou nebo vanou, fénem, SAT-TV, rádio, sejf a telefon. Většina pokojů disponuje balkónem, ze kterého se můžete kochat nádherným panoramatem Šumavy. V celém objektu je wifi připojení, které zaručí, že zůstanete ve spojení s okolním světem i přesto, že se na pár dní ocitnete v „divočině“.

Součástí Hotelu Srní je rozlehlé wellness centrum, jehož součástí je i plavecký bazén o rozměrech 25 x 12, 5 m a sauna. Hoteloví hosté mají vstup zcela zdarma a za příplatek si mohou zajít na masáž nebo bowling. Neméně zajímavé jsou i možnosti vyžití mimo areál hotelu. Šumava je rájem outdoorových aktivit a je jen na vás, zda vyrazíte po některé z cyklostezek na kole z hotelové půjčovny nebo se budete věnovat jiným sportům. V létě si zařádíte s půjčeným vybavením na přilehlém víceúčelovém hřišti, v zimě se vydáte na běžky či lyže.

Na své si přijdou také milovníci dobrého jídla, kteří si mohou dopřát jedinečné speciality z české i mezinárodní kuchyně. Prim ovšem hrají tradiční šumavské pokrmy z kvalitních lokálních surovin. Díky dispozicím objektu je Hotel Srní skvělým místem pro pořádání oslav, seminářů, školení, obchodních jednání i firemních akcí. Tak neváhejte a vyražte na zasloužený  víkendový pobyt. 

Kompletní nabídka pobytů na https://www.vikendovepobyty.eu

 

Nabídka pobytů
Wellnesshotelu Srní

Romantický pobyt

Král Šumavy

Pobyt pro seniory