Že jarní prázdniny nejsou pro nás, dospělé? Omyl!

Také vás pokaždé, když slyšíte o prázdninách, co mají děti ve škole, napadá - “Kéž bych je měl/a taky!”? Není nic jednoduššího než si prázdniny udělat a ještě si je parádně užít na příjemném pobytu!

Patříte mezi zaryté běžkaře? Protáhněte své tělo i běžky na 4 denním pobytu v ráji běžkařů na Šumavě! Chvíle v hotelu Srní je to pravé pro sportovce tělem i duší. Stačí ujít 150 m od hotelu a můžete naskočit do stop, jež mají návaznost po celé Šumavě. Hotel se pyšní jednou z nejlepších vybaveností v oblasti, nachází se uprostřed krásné šumavské přírody, hned na okraji centra v obci Srní. Každý pokoj má své kompletní hygienické zařízení, barevnou TV, telefon i rádio. Většina pokojů má též balkón nabízející úchvatný pohled do okolí. Kuchyň se zde vyznačuje specialitami a to jak českými, tak zahraničními. V ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně formou teplých a studených bufetů. Kromě vyžití na sněhu si můžete dopřát odpočinek v bazénu o délce 25m, fitness, na kulečníku, v sauně, na masážích, lezecké stěně, na dětském hřišti aj. Pokud nepřeje počasí běžkám, bude bez pochyby přát alespoň cykloturistice, kterou hotel dovoluje zrovna tak, disponuje též cyklopůjčovnou!

Pokud si nechcete o volnu huntovat tělo na běžkách, zvolte radši relaxační pobyt v Hotel & Wellness Kopanice ****, který poskytuje ubytování v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, v pomyslném trojúhelníku měst Uherské Hradiště, Luhačovice a Trenčín. Hotel nabízí ubytovaným naprosté soukromí v příjemném prostředí. Nekuřácké pokoje mají moderní koupelnu, fén, župany, přezůvky, LCD TV, telefon, internet aj. Dále máte ku potěšení připraveno wellness centrum, bazén, whirpool, Kneippův chodník, saunu, tělocvičnu, relaxační lázně, infrakabinu a spousty dalšího! Kdyby přeci jen přišla touha po pohybu, je možno se po Bílých Karpatech vydat na túru buď o samotě nebo s průvodcem, v případě zájmu je možné půjčit si kolo nebo vyrazit s profesionální instruktorkou Nordic Walkingu. Okolí nabízí i další možnosti - projížďku kočárem, prohlídku biofarem, v zimě možnost využití tří sjezdovek v areálu Mikulčin Vrch.

Jestli jste spíše romantici než sportovci, zkuste romantický pobyt pod zámkem Hluboká v hotelu Podhrad. Stylový a romantický wellness hotel je přímo v centru Hluboké nad Vltavou, kousek od zámku patřícího mezi největší skvosty nejen Jihočeského kraje, ale i celé České republiky. Každý pokoj v hotelu má své sociální zařízení a vybavení odpovídající standardům čtyřhvězdičkového hotelu jako je například koupelna s vanou, WC, fén, minibar, TV se satelitem a možnost připojení na internet. Stylová klimatizovaná restaurace, salonek a lobby bar nabízí to nejlepší z naší kuchyně. Máte možnost ochutnat nejen francouzská, ale i moravská, portugalská, australská, španělská, italská či chillská vína. Restaurace byla doporučena znalci v Maurerově výběru pro rok 2012. Po vínečku přijde vhod odpočinek ve wellness - sauna, infrasauna, vířivka, bazén s protiproudem, klasické, exotické masáže a kosmetické služby!

Romantika nebo sport? Vybírejte a užívejte!

Vaše Elinka